Whatsapp

ZBRITJE -10% - përdor kodin SAT10 i vlefshëm pa urdhër minimal

00000000days
13131313hours
50505050min
19191919sec
MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE

Për produktet në formatin digjital, dorëzimi bëhet në 5 minuta nga marrja e pagesës, përmes emailit.
Për produktet në formatin digjital, dorëzimi bëhet në 5 minuta nga marrja e pagesës, përmes emailit.

MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE

Green tick   Çelës i vlefshëm për 1 pajisje - Pa skadencë

Green tick Kthim i falë brenda 30 ditëve - Detaje

Green tick  E përputhshme me Windows

Green tick   Dorëzim Digjital i menjëhershëm përmes postës elektronike - Detaje

Green tick   Ndihmë e shpejtë edhe në Whatsapp

Green tick   Ri-përdorshme në rast të formatimit

E disponueshme
13,99 €    Zgjidh një produkt digjital, kurseni në çmim
Tax included

Informacione për produktin "Windows 7 Enterprise"

I projektuar për të përmbushur nevojat e bizneseve të vogla dhe të mesme, sistemi operativ Windows 7 Enterprise ofron një kombinim efektiv të inovacioneve, performancës së përmirësuar dhe produktivitetit.

Windows 7 Professional është në përputhje me mënyrën tënde të punës. Një PC që përgjigjet në kohë të shkurtra, mundëson një produktivitet më të madh dhe ofron një mbrojtje më të madhe nga rreziqet. Mund të ekzekutosh shumë programe produktiviteti për Windows XP në modalitetin Windows XP dhe të rikthejë të dhënat lehtësisht me kopjimet e automatizuara rezervë. Mund të lidhesh me rrjetet e kompanisë në mënyrë më të lehtë dhe më të sigurt me Shtimin në domain.

Përgjigje e menjëhershme: PC-ju yt nuk ka qenë kurrë aq i shpejtë për të hyrë ose dalë nga modaliteti i pezullimit

Ekzekuto shumë programe produktiviteti për Windows XP në modalitetin Windows XP

Funksionet e reja të sigurisë të avancuara të lejojnë të mbrosh të dhënat dhe të ndash skedarët, dosjet dhe pajisjet në mënyrë të thjeshtë, me ose pa një server

I projektuar për të mbrojtur informacionet konfidenciale falë optimizimit të sistemit të enkriptimit, teknologjive të avancuara të kopjimit rezervë dhe përmirësimeve në termat e mbrojtjes nga rreziqet që vijnë nga Interneti, spyware dhe softueret e tjera dëmtuese

Windows 7 Enterprise ka disa funksione më shumë krahasuar me Windows 7 Professional.

Dy funksionet që i vlerësoj si kryesore brenda Windows 7 Enterprise (në krahasim me Professional) janë:

• Mundësia për të përdorur funksionalitetin Bitlocker, i cili të lejon të mbrosh të dhënat e tua duke i enkriptuar.
  • Mundësia për të shtuar gjuhë të tjera në sistemin operativ (bëhet nga Windows Update).
2C94ME

DORËZIMI DIGJITAL

Të gjithë produktet tona dorëzohen digjitalisht përmes email. Do të marrësh një kod Product Key, skedarin e shkarkimit dhe udhëzimet e instalimit dhe aktivizimit. Shumica e produkteve dorëzohen brenda 1-5 minutash. Disa produkte duhet të dorëzohen manualisht dhe dorëzimi mund të zgjasë deri në 1 orë.

Gjithashtu mund të hysh në produktin që ke blerë përmes Llogarisë time:

• - Shko tek "Llogaria ime" duke klikuar në këndin e djathtë të lartë të faqes së internetit: "Përshëndetje, [emri yt]".
  • - Shtyp "Porositë".
  • - Gjej numrin e porosisë së duhur dhe shtyp "SHFAQ" në të djathtë të poshtme nën titullin "VEPRIME".
    • Në faqen e porosisë do të gjesh çelësin e produktit dhe udhëzuesin për shkarkim (disa produkte marrin vetëm një udhëzues shkarkimi përmes email).

NËSE NUK MUND TË GJESH ÇELËSIN E PRODUKTIT:

Nëse kodi i Product Key nuk është treguar në faqen e porosisë ose në konfirmimin e porosisë, do të të dërgohet automatikisht brenda një ore nga blerja (nga e hëna në të shtunë nga ora 09:00 deri në 20:00).

Nëse nuk ke marrë kodin e Product Key pas dy orësh, na kontakto.

3 produkte të tjera në të njëjtën kategori: