MICROSOFT WINDOWS 8 PRO
Për produktet në formatin digjital, dorëzimi bëhet në 5 minuta nga marrja e pagesës, përmes emailit.
Për produktet në formatin digjital, dorëzimi bëhet në 5 minuta nga marrja e pagesës, përmes emailit.

MICROSOFT WINDOWS 8 PRO

Green tick   Çelës i vlefshëm për 1 pajisje - Pa skadencë

Green tick Kthim i falë brenda 30 ditëve - Detaje

Green tick  E përputhshme me Windows

Green tick   Dorëzim Digjital i menjëhershëm përmes postës elektronike - Detaje

Green tick   Ndihmë e shpejtë edhe në Whatsapp

Green tick   Ri-përdorshme në rast të formatimit

E disponueshme
10,90 €    Zgjidh një produkt digjital, kurseni në çmim
Tax included

Informacione për produktin "Windows 8 Pro"

Windows 8 Professional është pasardhësi i Windows 7 Professional dhe Windows 7 Ultimate. Është i drejtuar ndaj bizneseve të vogla dhe përdoruesve profesionistë. Ndërfaqja e re e Windows 8 Pro, transformon përvojën e desktopit klasik në përvojë moderne të Ekranit me Prekje. Programet dhe funksionet e integruara janë më të shpejta dhe më të performueshme, si dhe më të optimizuara është sistemi i tërë, duke lejuar përdorimin e këndshëm të kompjuterit tuaj.

Microsoft Windows 8 Pro ofron më shumë fuqi

Versioni i ri i Windows 8 është Windows 8 Professional, i cili, ofron performanca më të mira dhe shumë funksione të reja. Ndryshimi kryesor në Microsoft Windows 8 Pro qëndron në ndërfaqen e re të përdoruesit në “Metro style” me ikonat karakteristike “tile”. Kështu sistemi mund të përdoret në mënyrë identike si në platformën klasike po ashtu edhe në platformën me prekje. Megjithëse ndërfaqja e re e përdoruesit, sistemi operativ Windows 8 Pro është i menaxhueshëm plotësisht, në çdo kompjuter, me tastierë dhe miush të ngjashëm. Karakteristikat User-Friendly tipike të Microsoft Windows, janë të zgjeruara edhe më tej, duke lejuar lëvizjen më të shpejtë dhe rritjen e produktivitetit. Shtuar mbi këtë, falë optimizimit të Task-Manager, pajisja juaj do të jetë më efikase. Funksionet e reja dhe programet e reja si Windows Explorer i ri ose Windows Store do të inovojnë sistemin me përmbajtje të reja dhe potencialitete të reja.

E reja në Microsoft Windows 8 Pro

Windows 8 Professional i ri bind me optimizimin e tij, me funksionet e reja dhe programet e reja. Më poshtë disa nga funksionet e integruara:

Ndërfaqe përdoruesi “me pllaka” e optimizuar për funksionimin e Ekranit me Prekje

Internet Explorer 11: Shfletuesi i ri i internetit

Menaxhimi i transferimit të të dhënave: është e mundur të ndaloni dhe të vazhdoni operacionet e kopjimit të të dhënave

Përmirësimi i Task Manager: performanca më e mirë për menaxhimin e proceseve

Windows Store i ri: Për të shkarkuar në mënyrë të thjeshtë dhe të sigurt Apps moderne

Windows Defender: antispyware

Aplikacionet standarde si ato për menaxhimin e fotove, videove dhe muzikës, janë më të thjeshta për t'u përdorur, më të mira dhe përditësohen vazhdimisht. Shumë funksione si: Menaxhimi i grupeve, Hyrja në domene, Menaxhimi i largët, Enkriptimi i sistemit të skedarëve, janë të disponueshme vetëm nga kjo version i Windows. Me Windows 8 Pro gjithashtu është e mundur nisja e sistemit nga disku i fortë virtual.

Optimizimet e Windows 8 Professional

Microsoft Windows 8 Pro siguron jo vetëm një shërbim User-Friendly por edhe përmirësime të rëndësishme teknike si përfshirja e UEFI në vend të BIOS konvencional ose integrimi i Secure Boot që bllokon software të dëmshëm gjatë nisjes. Gjithashtu, në Windows 8 Professional u përditësua Windows Explorer me një toolbar të re multifunksionale, kështu që komandat më të përdorura janë të zgjedhura direkt. Një tjetër karakteristikë e re interesante është ajo që mund të përdorni direkt skedarët ISO pa ndihmën e ndonjë software shtesë.

Microsoft Windows 8 Pro, një sistem operativ i sigurtë dhe i fuqishëm

Bizneset e vogla dhe përdoruesit e përvojë, do të mbështeten shumë në punën e tyre nga sistemi operativ Windows 8 Professional. Optimizimi i ndërfaqes së përdoruesit, lehtëson aksesin në dokumentet kryesore dhe programet. Rritja e performancave, e arritur falë optimizimeve të ndryshme të sistemit, ofron një platformë pune të sigurt dhe të fuqishme. Shtimi i karakteristikave të reja dhe programeve, do të lejojë një procedurë pune të shkurtër dhe funksionale. Në tërësi, Microsoft ofron me sistemin operativ Windows 8 Pro një partner të besueshëm të punës, për pajisjet e Ekranit me Prekje, ashtu edhe për Kompjuterat e Desktopit klasik.

WINDOWS 8 PROFESSIONAL - KËRKOHET SISTEMI

Platforma

Windows

Sistemet operative të mbështetura

Windows 8

Procesori

Procesor të paktën 1 GHz që mbështet standardet PAE, NX dhe SSE2

RAM

1 Gb për 32-Bit ose 2 Gb për 64-Bit

Disku i fortë

16 GB për Sistemet operative 32-Bit ose 20 GB për Sistemet operative 64-Bit

Karta e grafikës

DirectX 9 ose më të lartë me Driver WDDM 1.0

Karta e zërit

/

9IE26X

DORËZIMI DIGJITAL

Të gjithë produktet tona dorëzohen digjitalisht përmes email. Do të marrësh një kod Product Key, skedarin e shkarkimit dhe udhëzimet e instalimit dhe aktivizimit. Shumica e produkteve dorëzohen brenda 1-5 minutash. Disa produkte duhet të dorëzohen manualisht dhe dorëzimi mund të zgjasë deri në 1 orë.

Gjithashtu mund të hysh në produktin që ke blerë përmes Llogarisë time:

• - Shko tek "Llogaria ime" duke klikuar në këndin e djathtë të lartë të faqes së internetit: "Përshëndetje, [emri yt]".
  • - Shtyp "Porositë".
  • - Gjej numrin e porosisë së duhur dhe shtyp "SHFAQ" në të djathtë të poshtme nën titullin "VEPRIME".
    • Në faqen e porosisë do të gjesh çelësin e produktit dhe udhëzuesin për shkarkim (disa produkte marrin vetëm një udhëzues shkarkimi përmes email).

NËSE NUK MUND TË GJESH ÇELËSIN E PRODUKTIT:

Nëse kodi i Product Key nuk është treguar në faqen e porosisë ose në konfirmimin e porosisë, do të të dërgohet automatikisht brenda një ore nga blerja (nga e hëna në të shtunë nga ora 09:00 deri në 20:00).

Nëse nuk ke marrë kodin e Product Key pas dy orësh, na kontakto.

3 produkte të tjera në të njëjtën kategori: