ZBRITJE -25% - përdor kodin CKEY25i vlefshëm në një karrocë minimale prej 50€

00000000days
00060600hours
00414100min
00515100sec
MICROSOFT SERVER 2022 STANDARD
Për produktet në formatin digjital, dorëzimi bëhet në 5 minuta nga marrja e pagesës, përmes emailit.
Për produktet në formatin digjital, dorëzimi bëhet në 5 minuta nga marrja e pagesës, përmes emailit.

MICROSOFT SERVER 2022 STANDARD

Green tick   Çelës i vlefshëm për 1 pajisje - Pa skadim

Green tick Kthim i falë brenda 30 ditëve - Detaje

Green tick  E përputhshme me Windows

Green tick   Dorëzim Digjital i menjëhershëm përmes postës elektronike - Detaje

Green tick   Ndihmë e shpejtë edhe në Whatsapp

Green tick   Ri-përdorshme në rast të formatimit

E disponueshme
9,90 €    Zgjidh një produkt digjital, kurseni në çmim
Tax included

Windows Server 2022 Standard

Windows Server 2022 prezanton një siguri të avancuar me shumë nivele, funksionalitet hibrid me Azure dhe një platformë aplikative fleksibile. Si pjesë e kësaj versioni, ne po prezantojmë funksione bazë të mbrojtura për të ndihmuar në mbrojtjen e pajisjeve, firmware dhe funksionaliteteve të sistemit operativ Windows Server nga kërcënimet e avancuara të sigurisë. Serveri i Siguruar-bazë është i bazuar në teknologji si Windows Defender System Guard dhe Virtualization-based Security për të minimizuar rrezikun e dobësive të firmware dhe malware të avancuar. Versioni i ri gjithashtu ofron konektivitet të mbrojtur që prezanton disa funksione të reja si lidhjet HTTPS të kriptuara më të shpejta dhe më të sigurta, kriptimin SMB AES 256 të standardit të industrisë dhe më shumë.

Windows Server 2022 përmirëson menaxhimin e serverëve hibrid me një menaxhim të përmirësuar të VM, një shikues të avancuar të ngjarjeve dhe shumë funksione të reja të tjera në Windows Admin Center. Gjithashtu, ky version përfshin përmirësime të rëndësishme për kontejnerët e Windows, si madhësi më të vogla të imazheve për një shkarkim më të shpejtë, implementim të thjeshtuar të politikave të rrjetit dhe mjetet e kontejnerizimit për aplikacionet .NET.

Kërkesat e sistemit për Windows Server 2022

Ky subjekt ilustron kërkesat minimale të sistemit për Windows Server 2022. Nëse kompjuteri nuk plotëson kërkesat minimale, nuk do të jetë e mundur të instalohet produkti në mënyrë korrekte. Kërkesat aktuale mund të ndryshojnë në varësi të konfigurimit të sistemit, si dhe në varësi të aplikacioneve dhe funksioneve të zgjedhura për instalim.

Nëse nuk specifikohet ndryshe, këto kërkesa minimale të sistemit zbatohen për të gjitha opsionet e instalimit (Server Core dhe Server me përvojë desktop) dhe për edicionet Standard dhe Datacenter.

I rëndësishëm

Gama shumë e diversifikuar e shpërndarjeve të mundshme e bën pak realiste deklarimin e kërkesave të sistemit të këshilluar që aplikohen në nivel të përgjithshëm. Konsultoni dokumentacionin në lidhje me çdo rol të serverit që parashikohet të shpërndahet për detaje të mëtejshme mbi nevojat në nivel të burimeve për rolet specifike të serverit. Për të arritur rezultate optimale, kryej shpërndarje prova për të përcaktuar kërkesat e sistemit të përshtatshme për çdo skenar të veçantë të shpërndarjes.

Proçesor

Përveç frekuencës së orës së procesorit, performanca e procesorit varet nga numri i bërthamave të procesorit dhe madhësia e cache të procesorit. Më poshtë janë të treguar kërkesat e procesorit për këtë produkt:

Minimumi:

Procesor 64 bitësh me 1,4 GHz

E përputhshme me setin e udhëzimeve x64

Mbeshtetje për NX dhe Mbrojtje ekzekutimi programesh

Mbështetje për CMPXCHG16b, LAHF/SAHF dhe PrefetchW

Mbështetje për SLAT (Përkthim i Adresës në Nivelin e Dytë) (EPT ose NPT)

Coreinfo, i zhvilluar nga Windows Sysinternals, është një mjet që mund të përdoret për të verifikuar cilat prej këtyre funksioneve i ka CPU-ja.

SRV222

DORËZIMI DIGJITAL

Të gjithë produktet tona dorëzohen digjitalisht përmes email. Do të marrësh një kod Product Key, skedarin e shkarkimit dhe udhëzimet e instalimit dhe aktivizimit. Shumica e produkteve dorëzohen brenda 1-5 minutash. Disa produkte duhet të dorëzohen manualisht dhe dorëzimi mund të zgjasë deri në 1 orë.

Gjithashtu mund të hysh në produktin që ke blerë përmes Llogarisë time:

• - Shko tek "Llogaria ime" duke klikuar në këndin e djathtë të lartë të faqes së internetit: "Përshëndetje, [emri yt]".
  • - Shtyp "Porositë".
  • - Gjej numrin e porosisë së duhur dhe shtyp "SHFAQ" në të djathtë të poshtme nën titullin "VEPRIME".
    • Në faqen e porosisë do të gjesh çelësin e produktit dhe udhëzuesin për shkarkim (disa produkte marrin vetëm një udhëzues shkarkimi përmes email).

NËSE NUK MUND TË GJESH ÇELËSIN E PRODUKTIT:

Nëse kodi i Product Key nuk është treguar në faqen e porosisë ose në konfirmimin e porosisë, do të të dërgohet automatikisht brenda një ore nga blerja (nga e hëna në të shtunë nga ora 09:00 deri në 20:00).

Nëse nuk ke marrë kodin e Product Key pas dy orësh, na kontakto.

6 produkte të tjera në të njëjtën kategori: