Whatsapp

İNDİRİM -10% - kodu kullan SAT10 minimum sipariş olmadan geçerli

00000000days
17171717hours
53535353min
52525252sec
Windows 11 Eğitim

Dijital formatındaki ürünler için teslimat, ödemenin alınmasından 5 dakika sonra, e-posta aracılığıyla gerçekleşir.
Dijital formatındaki ürünler için teslimat, ödemenin alınmasından 5 dakika sonra, e-posta aracılığıyla gerçekleşir.

Windows 11 Eğitim

Green tick   1 cihaz için geçerli anahtar - Son kullanma tarihi yok

Green tick 30 gün içinde ücretsiz iade - Ayrıntılar

Green tick  Windows ile uyumlu

Green tick   Hemen dijital teslimat e-posta yoluyla - Ayrıntılar

Green tick   Hızlı yardım Whatsapp'ta da

Green tick   Biçimlendirme durumunda yeniden kullanılabilir

Mevcut
€12,50    Bir dijital ürün seçin, fiyat üzerinde tasarruf edin
Tax included

Windows 11 Eğitim 

Teknik olarak modern ve güvenli bir Windows 11 sürümüyle, eğitim kurumları da iyi bir temel elde eder. Hem öğrenciler hem de öğretmenler, kendi eğitimlerini daha da geliştirebilmeleri için güvenli ve her zaman güncel bir çözüme sahip olurlar.

Windows 11 Eğitim'in birçok yeni özellik ve avantajını anlamak için, işletim sisteminin teknolojisinin arkasına bakmaya değer. Aşağıdaki avantajlar, Windows 11'in yeni sistem olarak en iyi seçim olmasını sağlar:

- Microsoft Teams'in uygulama çubuğuna mükemmel entegrasyonu

- Yeni tasarımda farklı masaüstü grupları oluşturma

- Microsoft Store'un tamamen yenilenmesi

- Widget'ların başlat menüsünde daha iyi yapılandırılması

- Yeniden başlatmalarda önceki duruma en iyi şekilde takılan

Çok sayıda revizyonlarıyla, Windows 11 Eğitim tamamen önceki sürümden ayrılmaz. Ancak, sürüm, işlemlerin şimdi çok daha verimli olmasını sağlar. Daha iyi bağlantı, özellikle öğrenciler ve öğrenciler için önemli bir konudur, bunlar Windows 11 Eğitim'in hedef kitlesidir. Böylece, okul ve öğrenci konularındaki anlaşmalar önemli ölçüde basitleştirilir ve daha düzenli bir şekilde sunulur.

Sistem gereksinimleri:

İşlemci: 64 bit uyumlu bir işlemci veya SoC (System on a Chip) üzerinde 2 veya daha fazla çekirdek ile 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı

Bellek: 4 GB RAM

Sabit disk alanı: 64 GB veya daha fazla

Grafik kartı: WDDM 2.0 sürücüsü ile DirectX 12 veya daha yüksek

Ekran: 9 inçten büyük çaplı yüksek çözünürlüklü (720p) ekran ve renk kanalı başına 8 bit

TPM: TPM (Trusted Platform Module) sürüm 2.0

Sistem firmware: Güvenli Boot için UEFI etkin

WED115

DİJİTAL TESLİMAT

Tüm ürünlerimiz e-posta yoluyla dijital olarak teslim edilir. Bir Ürün Anahtarı kodu, indirme dosyası ve kurulum ve aktivasyon talimatları alacaksınız. Çoğu ürün 1-5 dakika içinde teslim edilir. Bazı ürünlerin manuel olarak teslim edilmesi gerekir ve teslimat 1 saate kadar sürebilir.

Satın aldığınız ürüne Hesabım aracılığıyla da erişebilirsiniz:

• - Web sayfasının sağ üst köşesindeki "Merhaba, [adınız]" tıklanarak "Hesabım"a gidin.
  • - "Emirler"i basın.
  • - Doğru sipariş kimliğini bulun ve "Aksiyonlar" başlığının altında en sağda "GÖSTER"e basın..
    • Sipariş sayfasında ürün anahtarını ve indirme rehberini bulacaksınız (bazı ürünler sadece e-posta yoluyla indirme rehberi alır).

ÜRÜN ANAHTARINI BULAMIYORSANIZ:

Product Key kodu sipariş sayfasında veya sipariş onayında belirtilmemişse, satın alma işleminden bir saat içinde otomatik olarak size gönderilir (Pazartesi'den Cumartesi'ye saat 09:00'dan 20:00'ye kadar).

Eğer Product Key kodunu iki saat sonra almadıysanız, bize ulaşın.

Aynı kategoride 8 başka ürünler: