Windows 11 Eğitim
1 cihaz için geçerli anahtar - Son kullanma tarihi yok
30 gün içinde ücretsiz iade - Ayrıntılar
Windows ile uyumlu
Hemen dijital teslimat e-posta yoluyla - Ayrıntılar
Hızlı yardım Whatsapp'ta da
Biçimlendirme durumunda yeniden kullanılabilir
Windows 11 Eğitim
Teknik olarak modern ve güvenli bir Windows 11 sürümüyle, eğitim kurumları da iyi bir temel elde eder. Hem öğrenciler hem de öğretmenler, kendi eğitimlerini daha da geliştirebilmeleri için güvenli ve her zaman güncel bir çözüme sahip olurlar.
Windows 11 Eğitim'in birçok yeni özellik ve avantajını anlamak için, işletim sisteminin teknolojisinin arkasına bakmaya değer. Aşağıdaki avantajlar, Windows 11'in yeni sistem olarak en iyi seçim olmasını sağlar:
- Microsoft Teams'in uygulama çubuğuna mükemmel entegrasyonu
- Yeni tasarımda farklı masaüstü grupları oluşturma
- Microsoft Store'un tamamen yenilenmesi
- Widget'ların başlat menüsünde daha iyi yapılandırılması
- Yeniden başlatmalarda önceki duruma en iyi şekilde takılan
Çok sayıda revizyonlarıyla, Windows 11 Eğitim tamamen önceki sürümden ayrılmaz. Ancak, sürüm, işlemlerin şimdi çok daha verimli olmasını sağlar. Daha iyi bağlantı, özellikle öğrenciler ve öğrenciler için önemli bir konudur, bunlar Windows 11 Eğitim'in hedef kitlesidir. Böylece, okul ve öğrenci konularındaki anlaşmalar önemli ölçüde basitleştirilir ve daha düzenli bir şekilde sunulur.
Sistem gereksinimleri:
İşlemci: 64 bit uyumlu bir işlemci veya SoC (System on a Chip) üzerinde 2 veya daha fazla çekirdek ile 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı
Bellek: 4 GB RAM
Sabit disk alanı: 64 GB veya daha fazla
Grafik kartı: WDDM 2.0 sürücüsü ile DirectX 12 veya daha yüksek
Ekran: 9 inçten büyük çaplı yüksek çözünürlüklü (720p) ekran ve renk kanalı başına 8 bit
TPM: TPM (Trusted Platform Module) sürüm 2.0
Sistem firmware: Güvenli Boot için UEFI etkin