MICROSOFT WINDOWS 7 İŞLETİM SİSTEMİ
1 cihaz için geçerli anahtar - Son kullanma tarihi yok
30 gün içinde ücretsiz iade - Ayrıntılar
Windows ile uyumlu
Hemen dijital teslimat e-posta yoluyla - Ayrıntılar
Hızlı yardım Whatsapp'ta da
Biçimlendirme durumunda yeniden kullanılabilir
Ürün Bilgisi "Windows 7 Enterprise"
Küçük ve orta ölçekli işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan Windows 7 Enterprise işletim sistemi, yenilikler, geliştirilmiş performans ve verimlilik anlamında etkili bir kombinasyon sunar.
Windows 7 Professional, çalışma şeklinizle uyumludur. Daha hızlı yanıt veren bir PC, daha yüksek verimlilik ve daha fazla risk koruması sağlar. Windows XP için birçok üretkenlik programını Windows XP modunda çalıştırabilir ve verileri otomatik yedeklemelerle kolayca geri yükleyebilirsiniz. Domain'e katılma ile iş ağlarına daha kolay ve güvenli bir şekilde bağlanabilirsiniz.
Anında yanıt: PC'niz hiç bu kadar hızlı bir şekilde uyku moduna girip çıkmamıştı
Windows XP için birçok üretkenlik programını Windows XP modunda çalıştırabilirsiniz
Yeni gelişmiş güvenlik özellikleri, verilerinizi korumanızı ve dosyaları, klasörleri ve cihazları bir sunucuyla veya sunucusuz bir şekilde basitçe paylaşmanızı sağlar
Şifreleme sisteminin optimizasyonu, gelişmiş yedekleme teknolojileri ve İnternet, casus yazılımlar ve diğer zararlı yazılımlardan kaynaklanan risklere karşı koruma iyileştirmeleri sayesinde gizli bilgilerin korunması için tasarlanmıştır
Windows 7 Enterprise, Windows 7 Professional'a göre birkaç ek özelliğe sahiptir.
Windows 7 Enterprise içerisindeki (Professional’a kıyasla) iki ana özellik olduğunu düşünüyorum:
- Verilerinizi şifreleyerek korumanızı sağlayan Bitlocker özelliğini kullanma olanağı.
- İşletim sistemine ek dil ekleyebilme olanağı (Windows Update aracılığıyla yapılır).