1 cihaz için geçerli anahtar - Son kullanma tarihi yok
30 gün içinde ücretsiz iade - Ayrıntılar
Windows ile uyumlu
Hemen dijital teslimat e-posta yoluyla - Ayrıntılar
Hızlı yardım Whatsapp'ta da
Biçimlendirme durumunda yeniden kullanılabilir
Windows 8.1, Windows 7 Professional ve Windows 7 Ultimate'ın halefidir. Küçük işletmelere ve profesyonel kullanıcılara yöneliktir. Windows 8.1'in yeni arayüzü, klasik masaüstü deneyimini modern bir Dokunmatik Ekran deneyimine dönüştürür. Dahili programlar ve özellikler daha hızlı ve performanslıdır, tüm sistem daha da optimize edilmiştir, böylece bilgisayarınızı daha keyifli bir şekilde kullanmanıza olanak sağlar.
Microsoft Windows 8.1 daha fazla güç sunar
Windows 8'in yeni sürümü Windows 8.1fessional'dir, bu sürüm daha iyi performans ve birçok yeni özellik sunar. Microsoft Windows 8.1'deki ana değişiklik, tipik “tile” ikonları ile modern “Metro style” kullanıcı arayüzünde yatar. Bu sistem, hem klasik platformda hem de Dokunmatik platformda aynı şekilde kullanılabilir. Yeni kullanıcı arayüzüne rağmen, Windows 8.1 işletim sistemi, uyumlu klavye ve fare ile her bilgisayar üzerinde mükemmel bir şekilde yönetilebilir. Microsoft Windows'un kullanıcı dostu özellikleri daha da genişletilmiştir, bu da daha hızlı hareket etmenizi ve böylece verimliliği artırmanızı sağlar. Ayrıca, Görev Yöneticisi'nin optimize edilmesi sayesinde, cihazınız daha verimli olacak. Yeni özellikler ve programlar, yeni Windows Explorer veya Windows Store gibi, sistemi yeni içerikler ve potansiyeller ile yenileyecektir.
Microsoft Windows 8.1'deki Yenilikler
Yeni Windows 8.1fessional, optimize edilmiş özellikleri, yeni fonksiyonları ve yeni programları ile ikna eder. İşte bazı entegre özellikler:
Touch-Screen işlemi için optimize edilmiş “tile” kullanıcı arayüzü
Internet Explorer 11: Yeni web tarayıcısı
Veri transferi yönetimi: Veri kopyalama işlemlerini duraklatabilir ve sürdürebilirsiniz
Görev Yöneticisi'nin güncellenmesi: İşlem yönetimi için daha iyi performans
Yeni Windows Store: Modern Uygulamaları kolay ve güvenli bir şekilde indirebilirsiniz
Windows Defender: antispyware
Fotoğraf, video ve müzik yönetimi gibi standart uygulamalar, daha kolay kullanılabilir, daha iyi geliştirilmiştir ve sürekli olarak güncellenir. Birçok fonksiyonlar, Grup Yönetimi, Alan Adlarına Erişim, Uzaktan Yönetim, Dosya Sistemi Şifreleme gibi özellikler, yalnızca bu Windows sürümünde mevcuttur. Windows 8.1 ile ayrıca sanal hard diskten sistemi başlatmak da mümkündür.
Windows 8.1'in Optimizasyonları
Microsoft Windows 8.1, sadece kullanıcı dostu bir hizmet sunmaz, aynı zamanda önemli teknik geliştirmeler de sunar, örneğin geleneksel BIOS yerine UEFI'nin tanıtılması veya başlangıçta potansiyel olarak zararlı yazılımları engelleyen Secure Boot'un entegrasyonu gibi. Ayrıca, Windows 8.1fessional'de Windows Explorer, daha çok işlevli yeni bir araç çubuğu ile güncellenmiştir, böylece en çok kullanılan komutlar doğrudan seçilebilir. Bir başka ilginç yeni özellik, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan ISO dosyalarını doğrudan kullanabilme yeteneğidir.
Microsoft Windows 8.1, güvenli ve güçlü bir işletim sistemi
Küçük işletmeler ve deneyimli kullanıcılar, Windows 8.1fessional işletim sistemi tarafından işlerinde güçlü bir şekilde destekleneceklerdir. Kullanıcı arayüzünün optimizasyonu, ana belgelere ve programlara erişimi kolaylaştırır. Sistemin çeşitli optimizasyonları sayesinde elde edilen performans artışı, güvenli ve güçlü bir çalışma platformu sağlar. Yeni özelliklerin ve programların tanıtılması, daha akıcı ve işlevsel bir çalışma sürecine izin verir. Genel olarak, Microsoft, Windows 8.1 işletim sistemi ile hem Dokunmatik Ekran cihazları hem de klasik Masaüstü Bilgisayarlar için güvenilir bir iş ortağı sunar.