Whatsapp

ZBRITJE -10% - përdor kodin SAT10 i vlefshëm pa urdhër minimal

00000000days
17171717hours
46464646min
49494949sec
Windows 11 Edukimi

Për produktet në formatin digjital, dorëzimi bëhet në 5 minuta nga marrja e pagesës, përmes emailit.
Për produktet në formatin digjital, dorëzimi bëhet në 5 minuta nga marrja e pagesës, përmes emailit.

Windows 11 Edukimi

Green tick   Çelës i vlefshëm për 1 pajisje - Pa skadencë

Green tick Kthim i falë brenda 30 ditëve - Detaje

Green tick  E përputhshme me Windows

Green tick   Dorëzim Digjital i menjëhershëm përmes postës elektronike - Detaje

Green tick   Ndihmë e shpejtë edhe në Whatsapp

Green tick   Ri-përdorshme në rast të formatimit

E disponueshme
12,50 €    Zgjidh një produkt digjital, kurseni në çmim
Tax included

Windows 11 Edukimi 

Me një version teknikisht modern dhe të sigurt të Windows 11, institucionet arsimore kanë gjithashtu një bazë të mirë. Të dy studentët dhe mësuesit kanë kështu një zgjidhje të sigurt dhe gjithmonë të përditësuar për të zhvilluar më tej formimin e tyre.

Për të kuptuar shumë funksione të reja dhe përparësitë e Windows 11 Edukimi, ia vlen të hedhësh një sy pas teknologjisë së sistemit operativ. Përparësitë e mëposhtme e bëjnë Windows 11 zgjedhjen më të mirë si sistem i ri:

- Integrim i përsosur i Microsoft Teams në shiritin e aplikacioneve

- Krijim i grupeve të ndryshme të desktop në dizajn të ri

- Rishikim i plotë i Microsoft Store

- Strukturim më i mirë i widgets direkt në menu start

- Optimize ndërthurjen në gjendjen e mëparshme në ristartime

Me shumë rishikime të vet, Windows 11 Edukimi nuk ndahet plotësisht nga paraardhësi i tij. Megjithatë, versioni siguron që funksionimi tani është shumë më efikas. Lidhshmëria më e mirë është një çështje e rëndësishme, sidomos për nxënësit dhe studentët, të cilët janë grupi i synuar i Windows 11 Edukimi. Kështu, marrëveshjet mbi temat e shkollës dhe studentëve janë shumë më të thjeshta dhe prezantohen në mënyrë më të strukturuar.

Kërkesat e Sistemit:

Procesori: 1 gigahertz (GHz) ose më i shpejtë me 2 ose më shumë bërthama në një procesor 64 bitësh të përputhshëm ose SoC (System on a Chip)

Memoria: 4 GB RAM

Hapësira në diskun e fortë: 64 GB ose më i madh

Karta grafike: DirectX 12 ose më i madh me driver WDDM 2.0

Ekran: ekran me rezolucion të lartë (720p) me diagonale më të madhe se 9 inç dhe 8 bitë për kanal të ngjyrës

TPM: TPM (Trusted Platform Module) versioni 2.0

Firmware i sistemit: UEFI i aktivizuar për Secure Boot

WED115

DORËZIMI DIGJITAL

Të gjithë produktet tona dorëzohen digjitalisht përmes email. Do të marrësh një kod Product Key, skedarin e shkarkimit dhe udhëzimet e instalimit dhe aktivizimit. Shumica e produkteve dorëzohen brenda 1-5 minutash. Disa produkte duhet të dorëzohen manualisht dhe dorëzimi mund të zgjasë deri në 1 orë.

Gjithashtu mund të hysh në produktin që ke blerë përmes Llogarisë time:

• - Shko tek "Llogaria ime" duke klikuar në këndin e djathtë të lartë të faqes së internetit: "Përshëndetje, [emri yt]".
  • - Shtyp "Porositë".
  • - Gjej numrin e porosisë së duhur dhe shtyp "SHFAQ" në të djathtë të poshtme nën titullin "VEPRIME".
    • Në faqen e porosisë do të gjesh çelësin e produktit dhe udhëzuesin për shkarkim (disa produkte marrin vetëm një udhëzues shkarkimi përmes email).

NËSE NUK MUND TË GJESH ÇELËSIN E PRODUKTIT:

Nëse kodi i Product Key nuk është treguar në faqen e porosisë ose në konfirmimin e porosisë, do të të dërgohet automatikisht brenda një ore nga blerja (nga e hëna në të shtunë nga ora 09:00 deri në 20:00).

Nëse nuk ke marrë kodin e Product Key pas dy orësh, na kontakto.

8 produkte të tjera në të njëjtën kategori: