Whatsapp

ZBRITJE -10% - përdor kodin SAT10 i vlefshëm pa urdhër minimal

00000000days
19191919hours
17171717min
56565656sec
Windows 11 Enterprise N

Për produktet në formatin digjital, dorëzimi bëhet në 5 minuta nga marrja e pagesës, përmes emailit.
Për produktet në formatin digjital, dorëzimi bëhet në 5 minuta nga marrja e pagesës, përmes emailit.

Windows 11 Enterprise N

Green tick   Çelës i vlefshëm për 1 pajisje - Pa skadencë

Green tick Kthim i falë brenda 30 ditëve - Detaje

Green tick  E përputhshme me Windows

Green tick   Dorëzim Digjital i menjëhershëm përmes postës elektronike - Detaje

Green tick   Ndihmë e shpejtë edhe në Whatsapp

Green tick   Ri-përdorshme në rast të formatimit

E disponueshme
29,95 €    Zgjidh një produkt digjital, kurseni në çmim
Tax included

Windows 11 Enterprise N 

Kur bëhet fjalë për produktivitet të madh në operacionet e përditshme, Windows 11 Enterprise N bëhet qasja më e mirë për një performancë unike. Më së shumti, siguria dhe optimizimi i punës në ekip sjellin një lehtësim të konsiderueshëm në administrimin e përditshëm. Nëse jeni duke kërkuar një version të fuqishëm të sistemit operativ për disa pajisje, Windows 11 Enterprise N bëhet një zgjedhje e mirë.

Designi modern dhe intuitiv i Windows 11 Enterprise N bën edhe më të lehtë të besohet në funksionet që dëshironi. Kjo do të thotë që mund të mbështeteni në një përvojë të re përdoruesi, e cila kontribuon në mënyrën më të mirë të mundshme për një funksionim eficient. Edhe struktura e lidhur bëhet një avantazh i rëndësishëm. Gjithashtu, Windows 11 Enterprise N ofron karakteristikat e mëposhtme:

Më shumë vëmendje për automatizimin

Bashkëpunimi i optimizuar i ekipeve dhe automatizimi i lidhur me të janë prioritetet kryesore të Windows 11 Enterprise N. Nëpërmjet desktopit apo shfletuesit të internetit, proceset e përsëritura mund të kryhen automatikisht për të kursyer kohë të rëndësishme.

Integrimi i optimizuar i konferencave

Video-konferencat luajnë një rol kyç në bashkëpunimin e optimizuar. Me Windows 11 Enterprise N, mikrofoni mund të aktivizohet ose çaktivizohet direkt nga shiriti i aplikacioneve. Kjo ofron një vlerë shtesë të vendosur, sidomos për aplikacionet komerciale.

Shtesa si ndihmësit për kapjen në ekran

Për të parë më shumë detaje në një ekran, Windows 11 Enterprise N ofron një sistem krejtësisht të ri. Me ndihmën e kapjes së integruar, layouti ruhet automatikisht në mënyrë që të mund të vazhdohet të punohet shpejt pa duhet të ruhet vazhdimisht.

Kërkesat minimale

Procesori: 1 GHz ose më i shpejtë, me 2 ose më shumë bërthama në një procesor të përputhshëm me 64 bit ose një sistem në çip (SoC)

RAM: 4 gigabajtë (GB)

Hapësira: 64 GB ose më shumë

Firmware i sistemit: UEFI, mbështetje Secure Boot

TPM: Trusted Platform Module (TPM) 2.0

Karta grafike: e përputhshme me DirectX 12 ose më të reja me drejtuesit WDDM 2.0

Ekran: 720p më i madh se 9 inç në diagonale, 8 bit për kanal ngjyrë

ES89I4

DORËZIMI DIGJITAL

Të gjithë produktet tona dorëzohen digjitalisht përmes email. Do të marrësh një kod Product Key, skedarin e shkarkimit dhe udhëzimet e instalimit dhe aktivizimit. Shumica e produkteve dorëzohen brenda 1-5 minutash. Disa produkte duhet të dorëzohen manualisht dhe dorëzimi mund të zgjasë deri në 1 orë.

Gjithashtu mund të hysh në produktin që ke blerë përmes Llogarisë time:

• - Shko tek "Llogaria ime" duke klikuar në këndin e djathtë të lartë të faqes së internetit: "Përshëndetje, [emri yt]".
  • - Shtyp "Porositë".
  • - Gjej numrin e porosisë së duhur dhe shtyp "SHFAQ" në të djathtë të poshtme nën titullin "VEPRIME".
    • Në faqen e porosisë do të gjesh çelësin e produktit dhe udhëzuesin për shkarkim (disa produkte marrin vetëm një udhëzues shkarkimi përmes email).

NËSE NUK MUND TË GJESH ÇELËSIN E PRODUKTIT:

Nëse kodi i Product Key nuk është treguar në faqen e porosisë ose në konfirmimin e porosisë, do të të dërgohet automatikisht brenda një ore nga blerja (nga e hëna në të shtunë nga ora 09:00 deri në 20:00).

Nëse nuk ke marrë kodin e Product Key pas dy orësh, na kontakto.

8 produkte të tjera në të njëjtën kategori: