Windows 11 Enterprise N
Kur bëhet fjalë për produktivitet të madh në operacionet e përditshme, Windows 11 Enterprise N bëhet qasja më e mirë për një performancë unike. Më së shumti, siguria dhe optimizimi i punës në ekip sjellin një lehtësim të konsiderueshëm në administrimin e përditshëm. Nëse jeni duke kërkuar një version të fuqishëm të sistemit operativ për disa pajisje, Windows 11 Enterprise N bëhet një zgjedhje e mirë.
Designi modern dhe intuitiv i Windows 11 Enterprise N bën edhe më të lehtë të besohet në funksionet që dëshironi. Kjo do të thotë që mund të mbështeteni në një përvojë të re përdoruesi, e cila kontribuon në mënyrën më të mirë të mundshme për një funksionim eficient. Edhe struktura e lidhur bëhet një avantazh i rëndësishëm. Gjithashtu, Windows 11 Enterprise N ofron karakteristikat e mëposhtme:
Më shumë vëmendje për automatizimin
Bashkëpunimi i optimizuar i ekipeve dhe automatizimi i lidhur me të janë prioritetet kryesore të Windows 11 Enterprise N. Nëpërmjet desktopit apo shfletuesit të internetit, proceset e përsëritura mund të kryhen automatikisht për të kursyer kohë të rëndësishme.
Integrimi i optimizuar i konferencave
Video-konferencat luajnë një rol kyç në bashkëpunimin e optimizuar. Me Windows 11 Enterprise N, mikrofoni mund të aktivizohet ose çaktivizohet direkt nga shiriti i aplikacioneve. Kjo ofron një vlerë shtesë të vendosur, sidomos për aplikacionet komerciale.
Shtesa si ndihmësit për kapjen në ekran
Për të parë më shumë detaje në një ekran, Windows 11 Enterprise N ofron një sistem krejtësisht të ri. Me ndihmën e kapjes së integruar, layouti ruhet automatikisht në mënyrë që të mund të vazhdohet të punohet shpejt pa duhet të ruhet vazhdimisht.
Kërkesat minimale
Procesori: 1 GHz ose më i shpejtë, me 2 ose më shumë bërthama në një procesor të përputhshëm me 64 bit ose një sistem në çip (SoC)
RAM: 4 gigabajtë (GB)
Hapësira: 64 GB ose më shumë
Firmware i sistemit: UEFI, mbështetje Secure Boot
TPM: Trusted Platform Module (TPM) 2.0
Karta grafike: e përputhshme me DirectX 12 ose më të reja me drejtuesit WDDM 2.0
Ekran: 720p më i madh se 9 inç në diagonale, 8 bit për kanal ngjyrë